Nordjyllands Beredskabs strategi

”Tryghed i hverdagen” er Nordjyllands Beredskabs strategi for perioden 2023-2033. Den beskriver den fremtidige retning og indeholder vores mission, vision, værdier, ambitioner og målsætninger for det fremtidige beredskab.

Vores mission er at sikre et trygt og sikkert Nordjylland for borgere, virksomheder og kommuner. Strategien er udviklet med det formål at gøre os bedre rustet til at imødekomme fremtidens udfordringer og fastholde vores status som et bæredygtigt og udviklingsorienteret beredskab.

Vi har arbejdet på at skabe et harmoniseret serviceniveau og en ensartet tilgang i hele Nordjylland. Vi stræber efter en god balance mellem forebyggelse, operative indsatser og udførelse af serviceopgaver med målet om fortsat at håndtere indsatser bedst muligt i hele regionen.

Nordjyllands Beredskab er alle nordjyders beredskab, uanset hvor man bor eller driver virksomhed. Det betyder, at vi ikke skeler til kommunegrænser, men sender de medarbejdere, der hurtigst kan komme frem, når man kalder på os. Nordjylland skal være et trygt sted for alle.